15+ Jaar Ervaring
Maatwerk Mogelijk
Montage in heel NL

Sierhekwerk op maat

Sierhekwerken:  u ziet ze vaak voordat u een park, bos of historisch erfgoed binnenstapt. Deze klassieke vorm van hekwerken brengt een levendig en sterk karakter met zich mee waardoor u het gevoel heeft even terug te zijn in de oude, klassieke tijd. Deze sfeer brengt u met zich mee wanneer u een sierhekwerk van Hack bij u thuis laat plaatsen.  Onze sierhekwerken creëren een luxueuze uitstraling en zijn daarmee een perfecte toevoeging aan uw huis. Met een ruim assortiment in sierhekwerken op maat vindt u gegarandeerd hekwerk dat bij uw huis past. Zo zijn onze sierhekwerken verkrijgbaar in allerlei sierlijke patronen, stijlen en vormen.

Een voorbeeld van ons sterk stalen sierhekwerk zijn onze luxe klassieke draaipoorten. Met prachtige krullen, rondingen en andere sierlijke vormen creëert u een echte eyecatcher voor iedereen die langs loopt of rijdt.

Een andere vorm van klassiek sierhekwerk zijn onze massieve draaipoorten. Door zijn robuuste look creëert u extra stevigheid voor u en uw huishouden, zonder dat de sierlijkheid ervan verloren gaat. U kan kiezen uit meerdere fraaie patronen die passen bij de uitstraling van uw huis. 

Voor een klassiek sierhekwerk op maat heeft u zoal de keuze uit een dubbele draaipoort. Deze draaipoorten worden compleet geleverd, bestaande uit poortvleugel(s), twee poortpalen met grondgrendel, inbouwslot en eventuele poortvangers. Hierbij kunt u op de centimeter na zelf de gewenste breedte en hoogte kiezen, precies wat u nodig heeft om uw sierhekwerk volledig tot zijn recht te laten komen.

Ook onze enkele draaipoorten worden compleet geleverd met inbouwslot, twee poortpalen en één poortvleugel, waarbij u kan kiezen uit de draairichting naar keuze.

Montage in heel Nederland

Met een garantie van 5 jaar op onze klassieke sierhekwerken weet u zeker dat u verzekerd bent van een hekwerk van hoge kwaliteit. Hierbij verzinken en poedercoaten wij het stalen materiaal, waardoor uw sierhekwerk bestemd blijft tegen weersinvloeden en roestvorming, om zo jarenlang mee te gaan. 

Uw sierhekwerk bestellen via Hack.nl

Kies uw favoriete sierhekwerk op maat naar keuze en vul de velden in. Hierbij kiest u onder andere uit de gewenste breedte, hoogte, kleur, bediening en montage. Vraag vervolgens uw offerte aan. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk met u behandelen. Bent u tevreden? Dan komen onze ervaren monteurs op de geplande dag langs op de locatie om uw sierhekwerk snel én efficiënt te plaatsen. 

Een klassiek hekwerk kopen, maar eerst liever even samen bespreken wat de mogelijkheden voor uw tuin of bedrijfspand zijn? Of komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag!