15+ Jaar Ervaring
Maatwerk Mogelijk
Montage in heel NL

Efficiënt Ruimtegebruik 

Een vouwpoort, ook wel harmonicapoort genoemd, onderscheidt zich van traditionele dubbele draaipoorten door zijn unieke eigenschap om ruimte op een uiterst efficiënte manier te benutten. In vergelijking met de omvangrijkere draaipoorten biedt de vouwpoort een elegante oplossing voor situaties waar beperkte horizontale ruimte een belangrijke overweging is.

Dankzij hun innovatieve ontwerp kunnen vouwpoorten soepel en snel worden ingeklapt of uitgevouwen. Dit resulteert in een vlotte doorgang voor voertuigen en personen, wat vooral in drukke omgevingen een cruciale factor kan zijn.

Modellenvariaties: Niet elke poort vouwt, ontdek de mogelijkheden! 

Niet alle poortmodellen kunnen als vouwpoort worden geleverd. Voor specifieke informatie over welke modellen in vouwvarianten beschikbaar zijn, nodigen wij klanten uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om gedetailleerde informatie te verstrekken over de verschillende poortstijlen die de mogelijkheid bieden om als vouwpoort te functioneren.

De prijzen voor vouwpoorten staan in vergelijking tot de rest van onze producten niet online vermeld. Over het algemeen kunnen we aangeven dat de prijzen van vouwpoorten doorgaans ongeveer 30% hoger liggen dan die van dubbele draaipoorten. 

Speedgates voor Bedrijven

Onze vouwpoorten, speciaal ontworpen voor bedrijven, worden vaak aangeduid als "speedgates" vanwege hun opmerkelijke snelheid bij het openen en sluiten. Deze geavanceerde toegangsoplossingen combineren efficiëntie met stijl, waardoor bedrijven een naadloze controle over hun terreinen kunnen handhaven.

Enkele voorbeelden van speedgates die we aanbieden, omvatten modellen met snelle vouwbewegingen die zorgen voor een vlotte doorgang van voertuigen en voetgangers. De geavanceerde technologieën in deze speedgates garanderen niet alleen een snel toegangsproces, maar bieden ook een hoog niveau van beveiliging en duurzaamheid.
Bedrijven die op zoek zijn naar een combinatie van snelheid en functionaliteit kunnen contact opnemen met ons team voor meer informatie over onze speedgates. Ontdek hoe deze toegangsoplossingen een verfijnde en efficiënte controle bieden over de toegang tot uw bedrijfsterrein.

Een Vouwpoort kopen

Bent u op zoek naar een fraaie vouwpoort om uw oprit stijlvol af te schermen? Dan bent u bij HACK.nl aan het juiste adres. Wij bieden een divers assortiment vouwpoorten, allen volledig geautomatiseerd voor extra gemak. Het aanvragen van een offerte voor uw favoriete vouwpoort is eenvoudig en vrijblijvend. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden.

Het kiezen van de juiste vouwpoort hangt af van diverse factoren. Onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van de juiste informatie en opties. Bij opdracht komen we persoonlijk langs om alles nauwkeurig op te meten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u direct vragen? Neem dan gerust contact met ons op