15+ Jaar Ervaring
Maatwerk Mogelijk
Montage in heel NL

Schuifpoort bedrijf

Een schuifhek is de ideale uitkomst wanneer u alle ruimte op uw terrein wilt benutten. Onze schuifhekken zijn zowel handmatig als automatisch te bedienen.  Schuifpoorten zijn breed in te zetten. Denk aan toegangspoorten bij uiteenlopende terreinen, zoals bedrijven, overheidsinstellingen, sportverenigingen en scholen.

Volop keuze voor uw bedrijf

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige poort of juist een zeer geavanceerd systeem, al dan niet met toegangscontrole. Bij HACK.nl vindt u altijd een oplossing voor uw situatie. De verschillende modellen dienen allemaal een eigen doel. We begrijpen dat het kiezen van het juiste toegangspoort lastig kan zijn. Gelukkig kunnen wij u daarin adviseren. Ook voor de beveiliging door middel van prikkeldraad of puntenkammen kunt u bij ons terecht. Samen kiezen wij voor de industriële poort die het beste in uw situatie past, zodat indringers geen kans krijgen!

Duurzaam en jarenlang gebruiksgemak

HACK.nl heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze kwalitatief hoogwaardige materialen staan garant voor duurzaamheid, stevigheid en jarenlang gebruiksgemak.

De industriële poorten worden standaard verzinkt geleverd, maar u kunt er ook voor kiezen om de poorten te laten coaten in een RAL-kleur naar wens. Al onze industrie poorten zijn te combineren met bijpassend industrieel hekwerk. Dit zorgt voor een mooi geheel. 

Industriële poort kopen?

Bekijk op uw gemak ons ruime aanbod. Heeft u gevonden wat u zoekt? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan. Het kiezen van de juiste poort hangt van verschillende factoren af. Onze adviseurs kunnen u voorzien van de juiste informatie en mogelijkheden. Bij opdracht komen wij altijd langs om alles na te meten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Wilt u liever eerst samen bespreken wat de mogelijkheden voor uw bedrijfspand zijn? Of komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u maar wat graag. HACK.nl heeft jarenlange ervaring en is dé specialist in Nederland en delen van Duitsland en België. Naast industriële poorten, kunt u ook bij ons terecht voor klassieke poorten, tijdloze poorten of moderne poorten.