15+ Jaar Ervaring
Maatwerk Mogelijk
Montage in heel NL

Over ons

Over HACK.nl

Bent u op zoek naar mooi en duurzaam hekwerk, dat op professionele wijze wordt geplaatst? Dan zit u goed bij HACK.nl, dé specialist in Nederland. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, weten wij exact hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen. Doordat HACK.nl de verkoop en montage volledig in eigen beheer heeft, weet u precies wat u kunt verwachten.

Heldere communicatie

De communicatie verloopt via een duidelijke en heldere weg en gaat niet over meerdere schijven. Hierdoor voorkomen we miscommunicatie en kunnen we razendsnel schakelen. Dat heeft er voor gezorgd dat we inmiddels een grote klantenkring hebben opgebouwd. Zo levert HACK.nl onder meer aan overheidsinstellingen, scholen, commerciële bedrijven, sportverenigingen en uiteraard ook particulieren.

Lange garantie en snelle offerte

Maar dat is niet het enige wat HACK.nl bijzonder maakt. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit, waardoor op hekwerk van ons altijd een garantie van minimaal 5 jaar zit.
Hebt u vragen over ons werk? Of wilt u gewoon eens een keer sparren om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen, want wij helpen u maar wat graag!