15+ Jaar Ervaring
Maatwerk Mogelijk
Montage in heel NL

Over ons

Over HACK.nl

HACK.nl is dé specialist in hekwerk, draai-, en schuifpoorten. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden om uw droompoort te realiseren. Dit realiseren gebeurt door ons vakkundige team van eigen monteurs. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak zorgen zij voor de juiste montage van hekwerk, poorten en de daarbij behorende automatiseringen.

Tijdens de montage overleggen onze specialisten geregeld met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. HACK.nl begeleidt u van A tot Z. Wij zijn transparant in communicatie waardoor u makkelijker een juiste beslissing kan maken over onze producten.

Duurzame producten

Zegt u duurzaamheid, dan zegt u HACK.nl. Wij leveren alleen producten van echte topkwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze materialen jarenlang mee blijven gaan. Hiervoor gebruiken wij sterk verzinkt metaal dat voorzien is van een extra laag poedercoating. Dit behoudt de kleur van uw hekwerk of poort, voorkomt een roestlaag en zorgt ervoor dat uw hekwerk of poort stevig blijft staan, welke situatie van buitenaf zich ook maar voordoet. 

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan hekwerken en poorten

Laat u verrassen door ons assortiment en neem een kijkje bij onze hekwerken en poorten. Deze producten zijn verkrijgbaar in drie uiteenlopende stijlen die passen bij de uitstraling van uw woning, erf of bedrijf. Gaat u voor strak en modern, nostalgisch en klassiek of neutraal en tijdloos? De keuze is aan u.

Onze specialisten staan klaar om u verder te helpen. Heeft u nog vragen over onze producten? Of eerst samen de mogelijkheden bespreken? Dat kan! Onze specialisten staan klaar om u verder te helpen. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 110 2402 of mail naar info@hack.nl.