15+ Jaar Ervaring
Maatwerk Mogelijk
Montage in heel NL

Klassiek hekwerk

Een klassiek hekwerk: breng de elegantie naar uw huis

HACK.nl is dé expert in klassieke hekwerken. Met meer dan 15 jaar ervaring plaatsen onze monteurs door heel Nederland een klassiek hekwerk bij uw woning of erf.

Een klassiek hekwerk is een ideale keuze wanneer u zich wil onderscheiden van alle andere hekwerken die u in de buurt ziet. Door zijn specifieke vorm en decoratieve elementen valt een klassiek hekwerk echt op voor wie er ook maar langsloopt of langsrijdt. Bovendien past een klassiek hekwerk uitermate goed bij de luxe en stijl van uw huis en bijbehorende oppervlak. 

Een vleugje nostalgie

Klassieke hekwerken geven een gevoel van luxe en stijl met een subtiele hint naar het verleden. We gaan even helemaal terug naar de oudheid, waar deze hekwerken werden gebruikt als een manier om eigendommen te beschermen. Door de jaren heen zijn deze klassieke hekwerken veranderd in stijl, materiaal en functionaliteit, maar de elegantie van klassieke hekwerken is hetzelfde gebleven.

Onze klassieke sierhekwerken op maat worden ook wel gezien als sierhekwerken in klassieke vorm. Onze elegante sierhekwerken hebben veel aandacht in detail. Elk sierhekwerk heeft zijn eigen verfijnde details, wat ze onderscheidt van andere klassieke hekken. Details van onze sierhekwerken zijn onder andere speerpunten, harten of krullen.

Waaruit bestaat een klassiek hekwerk van HACK.nl?

Laat je online verrassen door allerlei details met de klassieke sierhekwerken van HACK.nl Liever klassieke sierhekwerken fysiek bekijken? Ook dat is zeker mogelijk. Bezoek onze showtuin om een greep uit onze hekwerken met eigen ogen te bekijken.

Heeft u een favoriet hekwerk met detail op het oog? Bekijk gerust of u de voorkeur heeft voor een enkele of dubbele poort, in combinatie met een draaideur. Bij een draaideur kiest u zelf de gewenste draairichting van één poortvleugel voor een enkele draaideur of twee poortvleugels voor een dubbele draaideur.

Daarnaast zijn beide poorten compleet uitgerust met alle materialen die onze ervaren monteurs benodigd zijn om uw klassieke poort te installeren. En vergeet uw sierhekwerk niet! Samen met de gekozen draaipoort wordt deze op de juiste wijze snel en effectief geïnstalleerd.

Ook voor praktische doeleinden

Naast de aandacht voor stijl en specifieke details, vinden wij het ook van belang dat uw hekwerk in klassieke vorm genoeg stevigheid biedt. Hierbij gebruiken wij materiaal van hoge kwaliteit. Zo gebruiken wij verzinkt staal, voorzien van poedercoating. Onze klassieke hekwerken gaan daardoor jarenlang mee zonder te roesten. Of uw hekwerk nu 5,10 of 20 jaar oud is: uw woning of erf oprijden is elke dag een feestje omdat uw klassieke hek er al die tijd nog steeds geweldig uitziet.

Op praktisch gebied geeft uw klassieke hekwerk meer veiligheid. Ze scheiden verschillende delen van een tuin of terrein van buitenstaanders. Ideaal wanneer u het overzicht wil bewaken van uw grote woning of erf. Ondanks hun robuuste karakter behouden ze een gevoel van openheid, waardoor de omgeving niet afgesloten of verstikt aanvoelt. 

Kom in contact

Staat uw droomhekwerk er niet tussen of heeft u specifieke wensen? Kom in contact! We bespreken graag met u de mogelijkheden. Samen zullen we vervolgens tot een klassiek hekwerk komen waar u altijd al van gedroomd heeft.

Heeft u het klassiekehekwerk en de poort van uw dromen gevonden? Vraag dan gerust een offerte aan. Onze adviseurs verstrekken u vervolgens de juiste informatie die u nodig heeft. Bij opdracht komen wij altijd langs om alles na te meten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. HACK.nl is uw betrouwbare partner én de specialist in klassieke hekwerken in Nederland.

Kom in contact wanneer u vragen of specifieke wensen heeft. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Naast klassieke hekwerken helpen onze adviseurs u ook graag verder met ons ruime aanbod in tijdloze hekwerken en moderne hekwerken