15+ Jaar Ervaring
Maatwerk Mogelijk
Montage in heel NL

Plug&Play

Prefab poorten, ook wel plug&play poorten genoemd  winnen aan populariteit vanwege de overtuigende voordelen. Deze poorten worden in onze fabriekshal voorgemonteerd. De nauwkeurige fabricage maakt niet alleen een snelle installatie binnen één dag mogelijk, maar de stevige betonplaat zorgt ervoor dat de palen met elkaar zijn verbonden , wat de stabiliteit op lange termijn waarborgt. De poort wordt uitvoerig getest en wordt vervolgens binnen één dag geplaatst m.b.v. een kraan. 

 

Gemetselde poeren

Onze prefab poorten zijn ook te leveren met gemetselde poeren. Met de geïntegreerde lampen, geavanceerde motoren en een betrouwbare intercomsysteem bieden we een complete en direct te gebruiken oplossing. 

De mogelijkheden voor de gemetselde poeren zijn uitgebreid. U heeft de vrijheid om de stenen, dekplaten en andere opties naar uw wens te selecteren. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de gekozen opties. 

Bent u geïnteresseerd in deze oplossing? Vraag dan nu een offerte aan en ontdek hoe wij u kunnen voorzien van een prefab poort die perfect past bij uw behoeften en wensen.

 

Een Prefab Poort Kopen

Bent u op zoek naar een kwalitatieve prefab poort om uw oprit op een stijlvolle manier af te sluiten? Bij HACK.nl vindt u een gevarieerd assortiment prefab poorten, allemaal volledig geautomatiseerd voor extra gebruiksgemak. Het is eenvoudig en vrijblijvend om een offerte aan te vragen voor uw favoriete prefab poort. We staan klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Het maken van de juiste keuze voor een prefab poort hangt af van verschillende factoren. Onze adviseurs zijn beschikbaar om u te voorzien van de benodigde informatie en opties. Bij opdracht komen we persoonlijk langs om alles nauwkeurig op te meten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u direct vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of kan langs in een van onze showrooms.