15+ Jaar Ervaring
Maatwerk Mogelijk
Montage in heel NL

Hekwerk op maat

Passend hekwerk op maat voor uw woning of erf

Bij HACK.nl komen wij samen met u tot een geschikt hekwerk dat past binnen de grenzen van uw wonend oppervlak. Dat niet alleen, wij helpen u ook graag met de juiste keuze maken tussen al die verschillende soorten hekwerken. Want dat kan namelijk best een hele uitdaging zijn!

Na de aanvraag van uw offerte sturen wij een uitgebreide offerte terug met alle informatie die u nodig heeft voor een hekwerk op maat. Bent u geïnteresseerd? Dan komen wij graag bij interesse op locatie langs om de mogelijkheden voor hekwerk op maat te bespreken. Onze monteurs met meer dan 15 jaar ervaring komen vervolgens met veel plezier, kennis en enthousiasme bij u langs om uw passend hekwerk te installeren. 

Volop keuze uit diverse stijlen

Bij HACK.nl heeft u de keuze uit drie verschillende soorten stijlen hekwerk, elk met zijn eigen karakter die passen bij de uitstraling van uw woning of erf. U kiest er namelijk voor om een klassiek, modern of tijdloos hekwerk op maat te laten maken.

Een klassiek hekwerk op maat ziet u vaak terug bij huizen met een nostalgische, authentieke uitstraling. Onze klassieke hekwerken sluiten goed aan bij het nostalgische gevoel door de nadruk te leggen op elegantie en verfijning. Met prachtige krullen, rondingen en andere sierlijke vormen is een klassiek hek op maat van HACK.nl een ware eyecatcher om te zien.

Streeft u met uw woning of bedrijfspand naar een strak en minimalistisch karakter waarbij de nadruk ligt op pure luxe en schoonheid willen uitstralen? Dan zijn onze moderne hekwerken op maat iets voor u. U kunt uw moderne hekwerk zo eenvoudig of geavanceerd maken als u zelf wil. Zo heeft u onder andere de keuze voor open of gesloten hekwerken, rechte horizontale hekwerken of juist verticaal met strakke vormen.

Ten slotte heeft u de keuze uit onze tijdloze hekwerken op maat. Het karakter van een tijdloos hekwerk is het creëren van een rustige en neutrale uitstraling. De naam zegt het al: u kiest een hekwerk waar u nooit op uitgekeken raakt. Het hekwerk past dan ook bij elke woning, erf en bedrijfspand. 

Profiteer van stevige kwaliteit

Bij HACK.nl kiest u niet alleen uit een passende stijl, u bent ook verzekerd van een sterk metalen hekwerk op maat. Deze stevigheid geeft extra beveiliging aan uw woning of erf. Bovendien zorgt een hekwerk op maat ervoor dat deze precies past binnen uw eigen grenzen en dat u meer kijk heeft wie er zich op uw terrein begeeft. 

Bovendien profiteert u van een stevig metaal hekwerk van hoge kwaliteit, want ons ijzeren metaal is namelijk verzinkt en voorzien van een laag poedercoating. Dit houdt in dat onze ijzeren hekwerken op maat jarenlang meegaan zonder te roesten of te slijten door weersomstandigheden van buitenaf. 

Combineer uw hekwerk met een poort op maat

Ook voor een complete hekwerk set met poort bent u bij HACK.nl op het juiste adres. Wij bieden namelijk hekwerk én poorten op maat. Combineer uw klassieke hekwerk met een klassieke poort op maat of wissel juist af met een moderne of tijdloze poort. Samen met u stellen wij uw droompoort- en hek samen.

Schroom niet om contact op te nemen als u nog vragen heeft over uw metalen tuinhek op maat. Wij helpen u graag op weg, bijvoorbeeld met het invullen van de offerte. Ook bent u eerst van harte welkom in onze showtuin waar u de verschillende modellen hekwerken en poorten van dichtbij kunt bekijken.