15+ Jaar Ervaring
Maatwerk Mogelijk
Montage in heel NL

Enkele poort

Enkele poort voor de tuin, steeg of school

Heeft u een hekwerk op maat gekozen, maar wilt u hier ook een doorgang in? Maak uw tuin- of erfafscheiding helemaal compleet met een enkele poort van HACK.nl, die perfect combineert met ons aanbod in hekwerk. Een enkele poort als tuinhek is één van de meest populaire varianten in ons assortiment. Het zorgt voor een duidelijke afscheiding, bijvoorbeeld voor kleine kinderen, maar heeft toch een open uitstraling. 

Neem snel een kijkje in ons assortiment enkele poorten. Voor iedere stijl en smaak hebben wij een passende poort. Ieder type poort is nog volledig naar uw wensen en eisen aan te passen. Denk aan automatische bediening, toegangscontrole, het toevoegen van een brievenbus en uiteraard de kleur. Heeft u uw wensen ingevuld? Dan ziet u in één oogopslag de prijs voor uw persoonlijke enkele poort.  

Creëer een doorgang in uw hekwerk of erfafscheiding

Een enkele draaipoort wordt veel gekozen als tuin- of erfafscheiding bij een woning. Maar ook als een toegangspoort bij uw bedrijf, een looppoortje bij school of als poortdeur in de steeg is een veel gebruikte toepassing van de enkele tuinpoorten die onze klanten bij ons bestellen. Door de vele personalisatie opties, is er bij Hack Hekwerken voor iedere situatie wel een passende enkele draaipoort te vinden. 

Een enkele poort is de ideale looppoort, terwijl een dubbele poort eerder geschikt is bij een brede oprit waar auto’s doorheen moeten. Daarnaast is het ideaal als beveiliging van uw terrein tegen ongewenste bezoekers. Onze poorten zijn gemaakt van extra stevige kwaliteit voor een veilig gevoel bij u als bewoner.

Jarenlang genieten van uw poort

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van uw tuinpoort. Dat snappen wij bij Hack. Daarom gaan onze producten jarenlang mee. Al onze hekwerken en poorten zijn verzinkt en voorzien van een poedercoating. Dit zorgt voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden en roestvorming. Op deze manier garanderen wij jarenlang gebruiksgemak. En dat is wel zo belangrijk. Een poort moet veilig en stevig zijn, en vooral ook blijven!

Een enkele poort kopen

Of u nu op zoek bent naar een moderne enkele poort of een klassieke enkele poort, bij Hack Hekwerken vindt u wat u zoekt. Voor elke situatie hebben wij een passend aanbod. Zo kunt u de gekozen enkele poort perfect combineren met onze hekwerken in moderne, klassieke of tijdloze stijl. Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het vak, weten wij exact hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen. En doordat HACK.nl de verkoop en montage van hekwerken en poorten volledig in eigen beheer heeft, weet u precies wat u kunt verwachten. Helder en wel zo prettig. 

Wat uw wens ook is, onze specialisten begeleiden u van a tot z en verzorgen de volledige afwerking bij het plaatsen van hekwerken en poorten. Geautomatiseerd, indien gewenst. Een offerte is eenvoudig en vrijblijvend aan te vragen voor elk product, maar u kunt op op onze site ook eenvoudig een prijs berekenen op basis van uw wensen. 

Kies een type poort dat u het mooiste vindt en pas deze vervolgens volledig naar uw wensen en situatie aan. Uiteraard de afmetingen en kleur, maar bijvoorbeeld ook of u een handmatige of automatische bediening wenst. En wat dacht u van een toegangspoortcontrole? Uiteraard kunnen wij indien gewenst ook de montage voor onze rekening nemen. 

Vindt u het lastig om op basis van de foto’s op de website een keuze te maken? U bent ook van harte welkom in onze showtuin, waar u de verschillende poorten met eigen ogen kunt bekijken voordat u een keuze maakt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze Instagrampagina vindt u voorbeelden van hekwerken die wij bij klanten hebben mogen plaatsen. U kunt ook eenvoudig contact met ons opnemen, wij helpen u graag.