15+ Jaar Ervaring
Maatwerk Mogelijk
Montage in heel NL

Elektrische schuifpoort oprit

Elektrische poort voor uw oprit of bedrijfsperceel 

Zoekt u een elektrische poort als omheining van uw tuin of het perceel van uw bedrijf? Bij HACK Hekwerken vindt u luxe elektrische hekwerken en poorten in allerlei verschillende stijlen. Wat uw smaak ook is, in ons assortiment vindt u altijd een elektrische inrijpoort dat bij uw smaak en de uitstraling van uw pand past.

Al onze hekwerken zijn op maat te bestellen (zowel breedte als hoogte) en indien gewenst leveren en monteren wij uw nieuwe elektrische hek in uw voortuin of op uw bedrijfsperceel. Uw hekwerk spuiten wij in gewenste RAL-kleur voor de perfecte uitstraling. Daarnaast bieden wij extra opties als verschillende vormen van toegangscontrole, brievenbus en XXL palen. Twijfelt u of u een hekwerk met elektrische poort wilt? Alle automatische zijn ook met handbediening verkrijgbaar.

Ga voor praktisch met een vleugje luxe

Een draaipoort of schuifhek dat elektrisch te openen en sluiten is, is natuurlijk een luxe toevoeging aan uw oprit. Maar het is niet alleen luxe, een elektrisch hek op uw oprit biedt ook veel gemak.

Wanneer u komt aanrijden met de auto in de stromende regen, zit u er vast niet op te wachten om uit te moeten stappen om de poort te openen, de auto naar binnen te rijden en vervolgens opnieuw naar de poort te lopen om deze weer te sluiten.

Wanneer de poort van uw oprit elektrisch is, kunt u lekker blijven zitten in een droge, of op warme dagen, koele auto. 

Automatisch toegang tot uw bedrijfsparkeerplaats

Voor bedrijven is een automatisch hek helemaal een goed idee. Er zullen immers vele auto’s van bijvoorbeeld werknemers en klanten door de poort moeten kunnen. Het is veel te veel werk als er voor iedere auto iemand naar buiten moet komen om de poort handmatig te openen. Daarom kiezen de meeste bedrijven voor een automatisch hek bij de oprit van hun parkeerplaats of bedrijfspand.

Benieuwd naar de opties voor uw bedrijfsperceel? Bekijk ons brede assortiment elektrische schuifpoorten voor bedrijven, enkele draaipoorten of dubbele poorten.

Elektrisch poort prijs eenvoudig berekenen

De kosten van een elektrische poort zijn eenvoudig te berekenen op onze site. Kies het model dat u het mooiste vind staan bij uw tuin of bedrijfspand en bereken in een paar klikken een prijs. Let op, deze prijs is puur ter indicatie, vraag vervolgens een offerte bij ons aan om de exacte elektrisch hek kosten te berekenen.

Twijfelt u of uw elektrische oprit poort of toch een poort met handmatige bediening wilt aanschaffen en bent u specifiek benieuwd naar de meerprijs van elektrische bediening? 
Omdat de automatische poorten prijzen afhangen van het type hek en aandrijfmotor, verschilt de meerprijs per type poort. In de opties in het rekenmodel wordt daarom per type poort de meerprijs voor elektrische bediening genoemd. 

Elektrisch hekwerk op maat 

In het rekenmodel kunt u de gewenste breedte en hoogte van uw elektrische poort selecteren voor de prijsindicatie. Staan uw gewenste exacte afmetingen er niet tussen? Dan is het ook mogelijk om uw elektrische poort op maat te laten maken. Kies in het rekenmodel de eerst volgende breedte en hoogtemaat voor een juiste indicatie van de prijs.

Wij bieden alle mogelijkheden om uw elektrische hekwerk volledig naar uw wensen en smaak te maken. Naast ons brede assortiment moderne, klassieke en tijdloze poorten, is er per type poort een uitgebreide lijst aan personalisatiemogelijkheden.

Zo kunt u kiezen uit alle soorten RAL-kleuren om uw hekwerk in te spuiten. Naast het type bediening, zijn er nog meer extra opties die u kunt kiezen. Zo is er toegangscontrole mogelijk in verschillende gradaties: van een video-intercomsysteem tot een GSM-module, codeklavier of een simpele druk paddenstoel. Ook is het mogelijk om het elektrische schuifhek of de poort te plaatsen inclusief 1 of 2 XXL palen, inclusief brievenbus.

Levering en montage in heel Nederland

Levering en montage van uw elektrische hek is mogelijk in heel Nederland. Ons montageteam beschikt over ruim 15 jaar ervaring en weten dus als geen ander hoe ze een elektrische poort of hek op de juiste manier moet plaatsen.  

De kosten voor de montage zullen wij apart berekenen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de elektrische poort voor uw oprit zelf te plaatsen. Geef dit aan bij uw offerte aanvraag. 

Kies voor de kwaliteit van Hack

Bestel uw nieuwe elektrische poort met hekwerk bij HACK Hekwerken en kies voor kwaliteit. Bij ons vindt u een breed assortiment hekken en poorten met vele personalisatiemogelijkheden zodat uw automatische tuinpoort helemaal aan uw wensen kunt aanpassen.

Daarnaast zijn onze hekken en poorten van topkwaliteit. Dat moet ook wel, u wilt natuurlijk wel dat uw hek of poort tegen een stootje kan en tegen weer en wind beschermd is. Daarom werken wij enkel met de beste materialen en leveranciers. Alle (elektrische) hekken en poorten zijn thermisch verzinkt en voorzien van een poedercoating, dat roest tegengaat.

Hierdoor kunnen wij 5 jaar garantie geven op de metalen constructie en op de elektrische en mechanische onderdelen geven wij 2 jaar garantie. Zo weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.

Bezoek onze showtuin

Komt u er online niet helemaal uit of wilt u graag de verschillende hekken en poorten eerst met eigen ogen bekijken voordat u een keuze maakt? Dan bent u op zaterdagen van harte welkom in onze showtuin in Rhoon (Zuid-Holland). Hier vindt u alle modellen hekken en poorten uit ons assortiment.

Daarnaast kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om uw vragen aan ons voor te leggen. Wij zijn per mail bereikbaar via info@hack.nl, via 085-7602481 of stuur eenvoudig een Whatsapp en wij reageren zo spoedig mogelijk.