15+ Jaar Ervaring
Maatwerk Mogelijk
Montage in heel NL

Tuinhek

Tuinhek kopen voor meer privacy?

Een tuin met voldoende bescherming en privacy is iets waar u als bewoner of eigenaar van uw bedrijf behoefte aan heeft. HACK.nl heeft de passende oplossing voor u als het gaat om de aanschaf van een luxe tuinhek die jarenlang mooi blijft en meegaat. Bovendien maakt HACK.nl maatwerk mogelijk, zodat u verzekerd bent van een afgeschermde tuin.

Laat u online inspireren op deze pagina of kom langs bij onze showtuin waar u fysiek een kijkje neemt in ons brede assortiment aan tuinhekken in diverse stijlen. Wij helpen u graag! 

Een praktische en betrouwbare oplossing

De tuinhekken van HACK.nl zijn een makkelijke en praktische oplossing wanneer u op zoek bent naar een geschikte tuinafscheiding tussen uw woning, erf of bedrijventerrein. Onze stevige tuinhekken creëren meer overzicht en veiligheid, zonder dat u er extra werk aan heeft. Deze tuinhekken zijn namelijk gemaakt van verzinkt metaal en bevatten een laag poedercoating. Dit maakt elk tuinhek onderhoudsvrij en gemakkelijk om schoon te maken.

Door de coating gaat uw gekozen tuinhek een heel mensenleven lang mee. De coating beschermt namelijk de kleur van het tuinhek tegen allerlei weersinvloeden van buitenaf en voorkomt roest. Het verzinkte metaal blijft sterk staan en is niet kapot te krijgen.

Mocht er onverantwoord toch iets mis zijn gegaan met de coating van uw tuinhek, dan bent u bij HACK.nl verzekerd van 10 jaar garantie. Naast onze producten van hoge kwaliteit zijn wij ook betrouwbaar: een tevreden klant telt het meest.

Luxe tuinhek stijlen

Naast de praktische voordelen zijn onze hekwerken opgedeeld in drie luxe tuinhek stijlen. Bij ons heeft u de keuze uit drie totaal verschillende stijlen die passen bij de inrichting en sfeer van uw woning of bedrijventerrein.

Heeft u een minimalistische inrichting en bent u op zoek naar een tuinhek met strakke lijnen? Onze moderne tuinwerken sluiten voldoen aan dit profiel. Naast de luxe uitstraling zijn de hekwerken in moderne stijl erg functioneel. In combinatie met een moderne, elektrische poort van HACK.nl opent en sluit het hekwerk automatisch wanneer u of uw gewenste gasten voor de ingang staan.

Voor een tuinhek met een echte nostalgische uitstraling adviseren wij u om een kijkje te nemen in ons aanbod van klassieke tuinhekken. Het gevoel van elegantie en klasse ziet u goed terug in deze stijl door de sierlijke krullen en vormen die elk tuinhek heeft. U bent gegarandeerd van een uniek tuinhek, want elke vorm is opvallend en onderscheidt zich van andere klassieke tuinhekken.

Heeft u ten slotte een passend tuinhek nodig waarbij de nadruk niet ligt op een bepaalde stijl, maar juist een neutraal karakter waar u nooit op uitgekeken raakt? De tijdloze tuinhekken van HACK.nl creëren een rustige uitstraling zonder saai te zijn. De tijdloze tuinhekken zijn juist heel geschikt omdat ze passen bij elk type tuin. Het duurzame materiaal blijft daarbij jarenlang mooi. 

Dé specialist in luxe tuinhekken

HACK.nl is dé specialist als het gaat om tuinhekken voor uw woning of bedrijventerrein. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden om tot uw perfecte tuinhek te komen die aansluit bij uw wensen.

Via onze website vult u eenvoudig een offerte in. Hierbij hoeft u alleen de gewenste breedte en hoogte door te geven. Wij sturen u vervolgens een uitgebreide offerte toe waarna wij samen met u de mogelijkheden bespreken om uw perfecte tuinhek te laten realiseren door onze ervaren monteurs. Met meer dan 15 jaar ervaring weten zij als geen ander hoe uw tuinhek effectief en efficiënt geïnstalleerd moet worden. Zij komen langs door heel het land! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.